Opnå vægttab og resultater med en personlig træner

opnå vægttab med personlig trænerHvis du også står og vil sætte et sundt og godt vægttab i gang, er det måske en idé at hyre en personlig træner. For at se de bedste resultater, skal du have en personlig træner som forstår dig, og som du klinger godt med. Men, samtidigt skal det ikke gå hen og blive for venskabeligt – din træner skal presse dig til det yderste, og så lidt til, for når du tror din krop siger at du ikke kan mere, kan man som regel godt lige tage 5 gentagelser mere, hvis ens træner står og råber at man skal.
At hyre en personlig træner kan være det afgørende skridt for mange, for selvom man er medlem af et fitness center, eller løber ture jævnligt, er det ikke den sikre vej mod et godt vægttab.

Læs også: Hvordan uddanner du dig til fitness instruktør

Alle kan jo tage ned i fitness og bruge de forskellige maskiner lidt – det gælder om at vide hvilke maskiner man skal bruge hvornår, hvor mange gentagelser og vægt man skal have på, og hvordan man skal ændre sin rutine fra uge til uge, så kroppen ikke vænner sig til de samme øvelser, og dit vægttab går i stå.
Det er også utrolig vigtigt, at have en med, som kan motivere dig, når du ikke føler for at cykle de sidste kilometer, eller lave den sidste omgang squads. Hvis du tager afsted selv, er risikoen for at du stopper med din træning før tid, meget større end hvis du har betalt penge for at have en træner, som råber hvornår du må stoppe – det lærer dig desuden også en stor mængde disciplin, at følge din træners vejledning.

Motivationen og mål er vigtige

Det er dog ikke kun i fitnesscentret, eller til træningspas med din personlige træner, at du skal have disciplin. For vejen til et sundt vægttab er brolagt med dårlige undskyldninger, såsom ”jeg er for træt til at træne i dag”, ”det er weekend, så jeg må godt lade være”, ”jeg har ikke tid i hele denne uge” – pjat!
Selvfølgelig har man nogle gange travlt, eller har haft et par hårde dage hvor overskuddet ikke har været i top, men man kan næsten altid få tid og energi til at træne, hvis man gør sig en indsats.

Og netop dette kan en personlig træner også hjælpe dig med. Ved at fastlægge hvilke dage I skal træne sammen, og hvilke tidspunkter, kan I skræddersy et træningsforløb som garanterer at du opnår dine mål, og at det passer ind i dit kalender – på denne måde er der ingen undskyldninger for at slippe, og så snart træningen bliver en fast del af din rutine i hverdagen, bliver det lettere at overskue.

Din personlige træner vil også kunne give dig råd og vejledning om kost og livsstil – for en sund krop bliver ikke kun skabs i fitnesscentret. Din diæt spiller en stor rolle i forhold til hvordan du ser ud, og ikke mindst hvordan du har det. Hvis du indtager store mængder af junkfood og andet fedtet mad, vil du ikke føle dig energisk nok til at tage ned og træne, og du kan heller ikke træne alt fedtet væk alligevel.
Hvis du derimod spiser sundt og varieret, og følger rådene fra din personlige træner, som har erfaring på dette område, vil du opleve at din krop fungerer bedre, og at du har mere energi til at gennemføre dine træningspas. Det er derfor ret klart, at vejen til et sundt og godt vægttab, for mange mennesker går gennem en personlig træner, som vil være med hele vejen, og som er klar med motivation og støtte når det kniber med at komme i gang.

Hvor finder du en personlig træner

I dit lokalområde er der sikkert et hav af fitnesscentre, hor hver anden ansat er ”personlig træner”.

Dem skal du som udgangspunkt ikke nødvendigvis gå efter, da de ofte ikke har ret stor praktisk og teoretisk erfaring – de har måske et 7 ugers kursus og træner selv.

Nej, hvis du ønsker at opnå succes og én gang for alle lære, hvordan du opnår en tonet slank og flot sund krop, så gå efter en personlig træner med mange års praktisk erfaring, der har trænet masser af forskellige typer af klienter.

Bor du i Århus eller København er du en af de heldige, der bor tæt på Fortius Fitness.

Det er centre som kun beskæftiger sig med personlig træning og har specialiseret sig inden for skræddersyede forløb, hvor du lærer om din krop og kost på en helt ny måde.

Det koster muligvis lidt mere, men du får også adgang til et forløb, der er sammensat pba. Afprøvede metoder, der VIRKER.